Mossa och Ting -
Så länge jag kan minnas har jag älskat blommor, gröna växter och träd.
Alltifrån de soliga somrarna jag som liten tillbringade hos mina släktingar på Lolland-Falster i Danmark, där jag hade mitt egna lilla trädgårdsland med blommor och bärbuskar.
 
Det första egna huset i Ramlösa många år senare, med en tom trädgårdsyta som skulle anläggas. Då blev det trädgårdskurser och odlingen innehöll det mesta...
 
80-talet med "torkade blommor" på modet, då jag gick kurser i krukarrangemang och kransbindning. Det var mycket tålamodsprövande att binda med de bräckliga och tunna torkade blomstjälkarna. Efter förfrågan från olika håll höll jag själv ett flertal kurser i detta.
 
Hela tiden var växt- och blomintresset med mig; jag dekorerade allt jag kom på, gjorde kransar och krukarrangemang, både till mig själv och till goda vänner.
 
2006 ville vi prova ett nytt boende och flyttade ut på landet - till Frillestad. En liten, mysig "by" och så nära stan. Här fanns ingen färdig trädgård, utan det var till att kavla upp ärmarna och ta tag i spaden än en gång. Och ännu fler trädgårdskurser...
 
Under årens lopp har jag förkovrat mig med kvällskurser och ibland helgkurser i allt som har med växtdekorationer att göra. Min främsta inspiration är trädgårdsböcker, trädgårdstidningar och de olika kurser, som jag går på regelbundet, samt resor.
Många är de som sagt åt mig att jag borde ha en butik och sälja det jag tillverkar...
 
2010 gjorde jag slag i saken och iordningställde en liten, liten blomsterverkstad, som även är min butik!
 
Välkommen!
 
Susanne Troedsson
Site Builder drivs av  Vistaprint